ТУК Е ДОМЪТ НА ŠKODA!!!

       Срещата на инж. Николай Стратиев с автомобила Škoda  още в студентските му години, предопределя възникването на днешния АВТОКОМПЛЕКС СТРАТИЕВ АУТО.

     През 1991 година той започва търговска дейност с авточасти и консумативи за автомобила. Една младежка мечта е осъществена с много амбиция, труд, учение и  постоянство, първоначално с построяването на магазин за авточасти и извършване на ремонти на автомобили в малък гараж. Воден от амбицията да предоставя най-добрата услуга на своите клиенти през 2015г. започва изграждането на  АВТОКОМПЛЕКС СТРАТИЕВ АУТО.

    Автокомплекса е построен на 860 кв.м. площ, в местността Дремжа в гр. Шумен. Изградени са 6 работни места за ремонт на автомобили, нашето сервизно оборудване е с произход от доказани световни производители на сервизни инструменти и съоръжения, увеличихме екипа си, затвърдихме позициите си при продажбата на авточасти, консумативи и аксесоари за колата.

    При нас може да закупите употребяван автомобил Škoda с гарантиран произход. Качеството на автомобил Škoda произведен в заводи със стогодишна история е безспорно!

    В нашия сервиз използваме оригинални инструменти, приспособления и консумативи за Автомобилна Група VAG. Така заедно с опита и знанията за автомобилите от това семейството ви гарантираме експертна и качествена услуга!ваг група

   

   

Copyright © 2008-2024 www.stratievauto.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92